Imperial Cinemas - Xenia 21.05.2015 - Tomorrowland 21.05.2015 - Poltergeist 21.05.2015 - Mad Max: Fury Road 14.05.2015 - Hot Pursuit - Child 44 07.05.2015 - Home 26.03.2015 -

Tomorrowland 21.05.2015

Fati i lidh së bashku në një fatkeqësi, një adoleshente me kureshtje shkencore dhe një ish gjeni të fillojnë një mision për të nxjerrë në...

Filmat per femije 400 Leke
Dita e Hene 300 Leke