The Darkest Minds

Fantazi, Aksion, Triller
30 Gusht 2018
The Darkest Minds
SË SHPEJTI

Të burgosur nga një botë të rriturish që tashmë i frikësohet gjithkujt nën 18 vjeç, një grup adoleshentësh formojnë një grup rezistence për të kundërluftuar dhe për të rimarrë në dorë kontrollin e të ardhmes së tyre.

Regjia: Jennifer Yuh Nelson

Skenari: Chad Hodge

Aktore: Amandla Stenberg, Harris Dickinson, Miya Cech, Skylan Brooks

Kohezgjatja: 104 min

Kompania: MCF MKD