The Nun

Horror
6 Shtator 2018
The Nun
ORARALLKINEMA
2D
17:00
500
AGIMI

Një prift me një të kaluar të komplikuar dhe një murgeshë në prag të premtimeve të saj të fundit dërgohen nga Vatikani për të hetuar vdekjen e një murgeshë të re në Rumani dhe për t'u përballur me një forcë të ligë në formën e një murgeshë djallëzore.

Regjia: Corin Hardy

Skenari: Gary Dauberman, James Wan

Aktore: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons

Kohezgjatja: 90 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.