Destination Wedding

Komedi, Drame, Romance
20 Shtator 2018
Destination Wedding
SË SHPEJTI

Historia e Lindsay dhe Frank, dy personave të mjerë dhe të pakëndshëm, të dy të ftuar në të njëjtën dasëm, të cilët afeksionohen me njëri-tjetrin.

Regjia: Victor Levin

Skenari: Victor Levin

Aktore: Keanu Reeves, Winona Ryder, Dj Dallenbach

Kohezgjatja: 90 min

Kompania: Impdis