Cats

Animacion, Komedi
11 Tetor 2018
Cats
ORARALLKINEMA
3D
11:00
400
AGIMI

Një maçok i quajtur Blanket jeton prej një kohe të gjatë në apartamentin e një ndërtese të lartë në qytet, me të birin Cloak. Një ditë, kurioz për botën jashtë, Cloak vendos të largohet nga shtëpia dhe niset në një aventurë për të gjetur parajsën legjendare të maceve.

Regjia: Gary Wang

Skenari: Gary Wang

Aktore:

Kohezgjatja: 105 min

Kompania: 2i Film d.o.o