The Girl in the Spider's Web

Krim, Dramë, Triller
8 Nëntor 2018
The Girl in the Spider's Web
SË SHPEJTI

Piratja e re kompjuterike Lisbeth Salander dhe gazetari Mikael Blomkvist e gjejnë veten të ngecur në një rrjetë spiunësh, kriminelësh kibernetikë dhe zyrtarësh të korruptuar të qeverisë.

Regjia: Fede Alvarez

Skenari: Jay Basu

Aktore: Claire Foy, Sverrir Gudnason, Sylvia Hoeks, Claes Bang

Kohezgjatja: 118 min

Kompania: Continental film