The Nutcracker and the four Realms

Aventure, Fantazi
15 Nëntor 2018
The Nutcracker and the four Realms
ORARALLKINEMA
3D
10:30
400
AGIMI
3D
17:00
500
AGIMI

Një vajzë e re transportohet në një botë magjike të ushtarëve prej xhenxhefili dhe një ushtrie minjsh.

Regjia: Lasse Hallstrm, Joe Johnston

Skenari: Ashleigh Powell

Aktore: Keira Knightley, Mackenzie Foy, Matthew Macfadyen, Helen Mirren, Morgan Freeman

Kohezgjatja: 99 min

Kompania: 2i Film d.o.o