Widows

Krim, Drame, triller
22 Nëntor 2018
Widows
SË SHPEJTI

Vendosur në qytetin bashkëkohor Chicago, në mes të një periudhe trazirash, katër femra me asgjë të përbashkët veçse një borxhi të lënë nga aktivitetet kriminale të bashkëshortëve të tyre të vdekur, marrin fatin në duart e tyre dhe komplotojnë për një të ardhme sipas kushteve që ato vendosin.

Regjia: Steve McQueen

Skenari: Gillian Flynn, Steve McQueen

Aktore: Liam Neeson, Viola Davis, Elizabeth Debicki, Jon Bernthal, Colin Farrell

Kohezgjatja: 129 min

Kompania: MCF MKD