Robin Hood

Aksion, Aventure
29 Nëntor 2018
Robin Hood
SË SHPEJTI

Një luftëtar i kryqëzatave dhe komandanti “Moor” ngrejnë një revoltë të guximshme kundër mbretërisë së korruptuar angleze.

Regjia: Ridley Scott

Skenari: Ben Chandler, David James Kelly

Aktore: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn

Kohezgjatja: 116 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.