Asterix: Le secret de la potion magique

Animacion
20 Dhjetor 2018
Asterix: Le secret de la potion magique
SË SHPEJTI

Pas rënies nga pema gjatë mbledhjes së bimës së veshtullit, Druid Panoramix vendos se ka ardhur koha për të siguruar të ardhmen e fshatit. I shoqëruar nga Asterix dhe Obelix, ai ndërmerr një udhëtim për në botën Gallic, për të mësuar sekretin e Ilaçit Magjik.

Regjia: Alexandre Astier, Louis Clichy

Skenari: Alexandre Astier

Aktore: Christian Clavier, Guillaume Briat, Alex Lutz

Kohezgjatja: 105 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.