Aquaman

Aksion, Aventure
13 Dhjetor 2018
Aquaman
SË SHPEJTI

Arthur Curry (Aquaman) mëson se ai është trashëgimtari i mbretërisë nënujore të Atlantis dhe i duhet të bëjë një hap përpara për të udhëhequr njerëzit e tij dhe për t'u bërë një hero për botën.

Regjia: James Wan

Skenari: David Leslie Johnson-McGoldrick

Aktore: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman

Kohezgjatja: 122 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.