Mortal Engines

Aksion, Aventure, Fantazi
13 Dhjetor 2018
Mortal Engines
ORARALLKINEMA
3D
16:45
500
AGIMI

Një vajze e re misterioze e quajtur Hester Shaw bashkon forcat me Anna Fang, një të dëbuar të rrezikshme dhe me Tom Natsworthy, një tjetër të dëbuar nga Londra, për udhëhequr një kryengritje kundër qytetit gjigand grabitqar.

Regjia: Christian Rivers

Skenari: Fran Walsh, Philippa Boyens

Aktore: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Stephen Lang

Kohezgjatja: 120 min

Kompania: Universal Pictures