Dashuria S'mjafton

Aksion, Krim, Drame
22 Nëntor 2018
Dashuria S'mjafton
SË SHPEJTI

Dashuria nuk është e mjaftueshme për të arritur synimet e vendosura dhe shihet si pengesë, e të duhet të bësh pakt me botën e krimit dhe shpesh të sakrifikosh shokët e familjen për ambicien. E vetmja vlerë qe i ka mbetur qenies njerëzore po venitet me kalimin e kohës e po zëvendësohet nga inatet e hakmarrja.

Regjia: Drilon Hoxha

Skenari: Drilon Hoxha

Aktore: Guljelm Radoja, Bruno Shllaku, Çun Lajçi, Drilon Hoxha, Ardian Ramushi

Kohezgjatja: 120 min

Kompania: D.H Production