Streha Mes Reve

Drame Familjare
13 Dhjetor 2018
Streha Mes Reve
ORARALLKINEMA
2D
21:00
500
AGIMI

Besniku është një bari i vetmuar dhe musulman i devotshëm,  i pafat në dashuri.  Ai jeton në Alpet e Shqipërisë së Veriut, biri i një nëne katolike, dhe i një babai ish komunist. Atje lart, katolikët dhe musulmanët  jetojnë në paqe mes tyre, madje edhe pas zbulmit të Besnikut që xhamia e vjetër e fshatit ka qënë dikur kishë dhe është ndarë mes dy feve në të kaluarën e largët.Vdekja e babait ish komunist sjell ndryshime të mëdha  që vënë në rrezik ekuilibrin në familjen me besime të ndryshme fetare të Besnikut, ndaj ai detyrohet të marrë një vendim të rëndësishëm për jetën e tij.

Regjia: Robert Budina

Skenari: Robert Budina

Aktore: Arben Bajraktaraj, Esela Pysqyli, Bruno Shllaku,Irena Cahani, Muzbajdin Qamili, Osman Ahmeti, Suela Bako.

Kohezgjatja: 83 min

Kompania: Era Film