Mary Poppins Returns

Komedi, Fantazi
10 Janar 2019
Mary Poppins Returns
SË SHPEJTI

Dekada pas vizitës së saj të parë, dadoja magjike rikthehet për të ndihmuar të afërmit e Banks dhe fëmijët e Michael, për të kaluar situatën e vështirë në të cilën ndodhen.

Regjia: Rob Marshall

Skenari: David Magee

Aktore: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Ben Wishaw

Kohezgjatja: 130 min

Kompania: 2i Film d.o.o