Escape Room

Drame, Mister
7 Shkurt 2019
Escape Room
SË SHPEJTI

Gjashtë të panjohur e gjejnë veten në rrethana që janë jashtë kontrollit të tyre dhe duhet të tregohen të mprehtë për të mbijetuar.

Regjia: Adam Robitel

Skenari: Bragi F. Schut, Maria Melnik

Aktore: Deborah Ann Woll, Tyler Labine, Taylor Russell

Kohezgjatja: 100 min

Kompania: Continental film