The Mule

Krim, Drame, Triller
7 Shkurt 2019
The Mule
SË SHPEJTI

Një kopshtar dhe veteran i Luftës së Dytë Botërore kapet duke transportuar një sasi kokaine me vlerë prej 3 million dollarësh, përmes shtetit të Michigan, për një kartel Meksikan droge.

Regjia: Clint Eastwood

Skenari: Sam Dolnick, Nick Schenk

Aktore: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga

Kohezgjatja: 116 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.