The Lego Movie 2: The Second Part

Animacion, Aksion, Aventure
21 Shkurt 2019
The Lego Movie 2: The Second Part
SË SHPEJTI

Kanë kaluar pesë vite qëkur çdo gjë ishte për mrekulli dhe tashmë qytetarët po përballen me një kërcënim të ri gjigand: pushtuesit Lego Duplo nga hapësira, që po shkatërrojnë gjithçka shumë më shpejt se sa mund të rindërtojnë.

Regjia: Mike Mitchell

Skenari: Michelle Morgan, Dominic Russo

Aktore: Alison Brie, Margot Robbie, Chris Pratt

Kohezgjatja: 95 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.