Captive State

Triller, Fantazi
28 Mars 2019
Captive State
SË SHPEJTI

Vendosur në një lagje në Chicago, pothuajse një dekadë pas një pushtimi nga një forcë jashtë-tokësore, "Captive State" tregon jetën nga të dy anët e konfliktit - bashkëpunëtorët dhe rezistentët.

Regjia: Rupert Wyatt

Skenari: Erica Beeney, Rupert Wyatt

Aktore: Ashton Sanders, John Goodman, Vera Farmiga, Madeline Brewer, Kevin Dunn

Kohezgjatja: 104 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.