The Queen s Corgi

Animacion, Komedi
14 Mars 2019
The Queen s Corgi
SË SHPEJTI

Aventurat e Rex, qenushit më të dashur të mbretëreshës britanike, i cili humbet rrugën dhe përfundon në një grup qensh të të gjitha racave, që përballen dhe grinden me njëri-tjetrin. Gjatë rrugëtimit të tij epik për t'u kthyer tek mbretëresha, Rex bie në dashuri dhe zbulon vetveten.

Regjia: Ben Stassen

Skenari: Rob Sprackling, Johnny Smith

Aktore: Tom Courtenay, Jon Culshaw, Jamal Fahim

Kohezgjatja: 92 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.