Dumbo

Aventure, Fantazi
28 Mars 2019
Dumbo
SË SHPEJTI

Një elefant i vogël, me veshë të mëdhenj që e lejojnë atë të fluturojë, ndihmon në shpëtimin e një cirku në vështirësi, por kur ky cirk planifikon një sipërmarrje të re, Dumbo dhe miqtë e tij zbulojnë sekrete të errëta që fshihen përtej fasadës shndërritëse të cirkut.

Regjia: Ben Sharpsteen

Skenari: Helen Aberson, Ehren Kruger

Aktore: Eva Green, Michael Keaton, Colin Farrell

Kohezgjatja: 130 min

Kompania: 2i Film d.o.o