Avengers: Endgame / Biletat ne Shitje

Aksion, Aventure, Fantazi
25 Prill 2019
Avengers: Endgame / Biletat ne Shitje
SË SHPEJTI

Pas ndodhive shkretuese në "Avengers: Infinity War", universi është shkatërruar. Me ndihmën e aleatëve të mbetur, Avengers bashkohen dhe një herë për të zhbërë veprimet e Thanos dhe për të rivendosur rendin në univers.

Regjia: Anthony Russo, Joe Russo

Skenari: Christopher Markus, Stephen McFeely

Aktore: Brie Larson, Bradley Cooper, Scarlett Johansson

Kohezgjatja: 180 min

Kompania: 2i Film d.o.o