Long Shot

Komedi
2 Maj 2019
Long Shot
SË SHPEJTI

Kur Fred Flarsky ribashkohet me fiksimin e tij të parë, një prej femrave më influencuese në botë, Charlotte Field, ai e magjeps atë. Teksa ajo përgatitet për të konkuruar për Presidente, Charlotte punëson Fredin si shkruesin e fjalimeve të saj dhe këtu nisin debatet mes tyre.

Regjia: Jonathan Levine

Skenari: Liz Hannah, Dan Sterling

Aktore: Charlize Theron, Seth Rogen, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane

Kohezgjatja: 120 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.