UglyDolls

Animacion, Aventure, Komedi
9 Maj 2019
UglyDolls
SË SHPEJTI

Një aventurë e animuar ku kukullat UglyDolls përballen me atë çka do të thotë të jesh ndryshe, me mundimet për t'u dashur nga të tjerët dhe së fundmi zbulojnë se ajo që ti je ka më tepër rëndësi se çdo gjë tjetër.

Regjia: Kelly Asbury

Skenari: David Horvath, Sun-min Kim

Aktore: Emma Roberts, Nick Jonas, Janelle Monae

Kohezgjatja: 85 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.