John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Aksion, Triller
16 Maj 2019
John Wick: Chapter 3 - Parabellum
ORARALLKINEMA
2D
21:00
500
AGIMI

John Wick është në arrati pas vrasjes së një prej anëtarëve të Shoqërisë Ndërkombëtare të Vrasësve, dhe me një shumë prej 14 milion dollarësh të vënë për kokën e tij, ai është në shenjestrën e shumë vrasësve me pagese.

Regjia: Chad Stahelski

Skenari: Derek Kolstad, Shay Hatten

Aktore: Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon

Kohezgjatja: 130 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.