The Hustle

Komedi
30 Maj 2019
The Hustle
SË SHPEJTI

Anne Hathaway dhe Rebel Wilson vijnë në rolin e dy artisteve mashtruese, të cilat bashkohen për të mposhtur meshkujt që kanë gabuar me to.

Regjia: Chris Addison

Skenari: Stanley Shapiro, Paul Henning

Aktore: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Tim Blake Nelson

Kohezgjatja: 117 min

Kompania: Universal Pictures