Pet Sematary

Horror, Mister, Triller
9 Maj 2019
Pet Sematary
SË SHPEJTI

Doktori Louis Creed dhe bashkëshortja e tij, Rachel, zhvendosen nga Boston në një zonë rurale në Maine, së bashku me dy fëmijët e e tyre. Çifti shumë shpejt zbulon një varrezë misterioze të fshehur thellë në pyll, pranë shtëpisë së tyre të re.

Regjia: Kevin Kolsch, Dennis Widmyer

Skenari: Stephen King

Aktore: Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetz

Kohezgjatja: 101 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.