The Secret Life of Pets 2

Animacion, Aventure, Komedi
13 Qershor 2019
The Secret Life of Pets 2
SË SHPEJTI

Vazhdimi i historisë së Max dhe shokëve të tij, duke ndjekur jetën e tyre sekrete, kur pronarët i lejnë vetëm, për të shkuar çdo ditë në punë apo në shkollë.

Regjia: Chris Renaud

Skenari: Brian Lynch

Aktore: Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart

Kohezgjatja: 90 min

Kompania: Universal Pictures