Toy Story 4

Aksion, Aventure, Fantazi
21 Qershor 2019
Toy Story 4
SË SHPEJTI

Kur një lodër e re e quajtur "Forky" i bashkohet Woody-t dhe grupit, një udhëtim me miqtë e rinj dhe të vjetër do të shpalosë se sa e madhe mund të jetë bota për një lodër.

Regjia: Josh Cooley

Skenari: Andrew Stanton

Aktore: Keanu Reeves, Christina Hendricks, Tom Hanks

Kohezgjatja: 89 min

Kompania: 2i Film d.o.o