Crawl

Aksion, Aventure, Horror
11 Korrik 2019
Crawl
ORARALLKINEMA
2D
15:00
500
AGIMI

Një vajze e re, teksa përpiqet të shpëtojë të atin gjatë një uragani të kategorisë 5, e gjen veten të bllokuar në një shtëpi të përmbytur dhe i duhet të luftojë kundër aligatorëve për jetën e saj.

Regjia: Alexandre Aja

Skenari: Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen

Aktore: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson

Kohezgjatja: 87 min

Kompania: Blitz film d.o.o