The Lion King

Animacion, Aventure, Drame
18 Korrik 2019
The Lion King
SË SHPEJTI

Pas vrasjes së të atit, një luan i ri princ që lë mbretërinë e tij, do të mësojë kuptimin e përgjegjësive dhe trimërisë.rn

Regjia: Jon Favreau

Skenari: Jeff Nathanson

Aktore: Donald Glover, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen

Kohezgjatja: 96 min

Kompania: 2i Film d.o.o.