Once Upon a Time in Hollywood

Komedi, Drame
15 Gusht 2019
Once Upon a Time in Hollywood
SË SHPEJTI

Një aktor i venitur televizioni dhe dubluesi i tij përpiqen të arrijnë famë dhe sukses në industrinë e filmit përgjatë viteve të fundit të Periudhës së Artë të Hollivudit në vitin 1969, në Los Angeles.rn

Regjia: Quentin Tarantino

Skenari: Quentin Tarantino

Aktore: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Luke Perry

Kohezgjatja: 149 min

Kompania: Continental film