The Angry Birds Movie 2

Animacion, Aventure, Komedi
15 Gusht 2019
The Angry Birds Movie 2
SË SHPEJTI

Zogjtë që nuk mund të fluturojnë dhe derrkucët jeshilë e çojnë konfliktin mes tyre në një tjetër nivel.rn

Regjia: Thurop Van Orman, John Rice

Skenari: Peter Ackerman

Aktore:

Kohezgjatja: 92 min

Kompania: Continental film