Dora and the Lost City of Gold

Aventure
22 Gusht 2019
 Dora and the Lost City of Gold
SË SHPEJTI

Dora, një eksploruese adoleshente drejton shokët e saj drejt një aventure për të shpëtuar prindërit e saj dhe për të zgjidhur misterin që fshihet pas një qyteti prej ari të humbur.rn

Regjia: James Bobin

Skenari: Chris Gifford

Aktore: Isabela Moner, Eugenio Derbez, Michael Pea, Eva Longoria, Danny Trejo, Benicio del Toro

Kohezgjatja: 120 min

Kompania: Blitz film d.o.o