Angel Has Fallen

Aksin, Drame, Triller
29 Gusht 2019
Angel Has Fallen
SË SHPEJTI

Agjenti i Shërbimeve Sekrete Mike Banning kërkohet për vrasjen e mbetur në tentativë të Presidentit dhe i duhet t'i shmanget FBI-së, teksa përpiqet të zbulojë kërcënimin e vërtetë

Regjia: Ric Roman Waugh

Skenari: Katrin Benedikt, Robert Mark Kamen

Aktore: Gerard Butler, Morgan Freeman, Holt McCallamy, Tim Blake Nelson, Danny Huston

Kohezgjatja: 125 min

Kompania: Blitz film d.o.o