IT Chapter 2

Horror
5 Shtator 2019
IT Chapter 2
ORARALLKINEMA
2D
12:30
500
AGIMI

Njëzet e shtatë vite pas takimit të tyre të parë me të tmerrshmin Pennywise, pjesëtarët e Klubit të Dështakëve, tashmë të rritur dhe të shpërngulur do të rikthehen nga një telefonatë shkatërruese.rn

Regjia: Andy Muschietti

Skenari: Gary Dauberman, Jason Fuchs

Aktore: Bill Skarsgrd, James McAvoy, Jessica Chastain

Kohezgjatja: 165 min

Kompania: Blitz film d.o.o