Terra Willy: Planete inconnue

Aventure, Komedi
12 Shtator 2019
Terra Willy: Planete inconnue
ORARALLKINEMA
3D
10:30
400
AGIMI
3D
15:30
500
AGIMI

Pas shkatërrimit të anijes së tyre kozmike, i riu Willy shkëputet nga prindërit e tij me të cilët kishte udhëtuar në hapësirë. Kapsula e tij rezervë ulet në një planet të egër dhe të paeksploruar. Me ndihmën e Buck, një robot mbijetese, ai do të duhet t'ia dalë mbanë deri në mbërritjen e misionit të shpëtimit.rn

Regjia: Eric Tosti

Skenari: David Alaux, Eric Tosti

Aktore: Timothe Vom Dorp, Edouard Baer, Marie-Eugenie Marechal

Kohezgjatja: 89 min

Kompania: MCF MKD