Ad Astra

Aventure, Drame, Fantazi
19 Shtator 2019
Ad Astra
ORARALLKINEMA
2D
21:00
500
AGIMI

Një austronaut udhëton në skajet e jatshme të sistemit diellor në kërkim të babait të tij dhe zbulon një mister që kërcënon planetin tonë. Ai zbulon sekrete që sfidojnë natyrën njerëzore dhe vendin tonë në kozmos.rn

Regjia: James Gray

Skenari: James Gray, Ethan Gross

Aktore: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland

Kohezgjatja: 124 min

Kompania: MCF MKD