Rambo: Last Blood

Aksion, Aventure, Triller
26 Shtator 2019
Rambo: Last Blood
SË SHPEJTI

Rambo duhet të përballet me të shkuarën e tij dhe të tregojë aftësitë e tij të pamëshirshme të luftimit për të marrë hak në një mision të fundit.

Regjia: Adrian Grunberg

Skenari: Matthew Cirulnick, Sylvester Stallone

Aktore: Sylvester Stallone, Paz Vega, Yvette Monreal

Kohezgjatja: 100 min

Kompania: Blitz film d.o.o