Joker

Krim, Drame, Triller
3 Tetor 2019
Joker
ORARALLKINEMA
2D
12:30
500
AGIMI

Historia e origjinës së keqbërësit ikonik, siç nuk është treguar kurrë më parë në ekranin e madh të kinemasë. Një studim mbi karakterin e zymtë të Arthur Fleck, një personi të papërfillur nga shoqëria dhe një histori paralajmëruese.rn

Regjia: Todd Phillips

Skenari: Todd Phillips, Scott Silver

Aktore: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron

Kohezgjatja: 122 min

Kompania: Blitz film d.o.o