Countdown

Horror, Triller
28 Nëntor 2019
Countdown
SË SHPEJTI

Kur një infermiere shkarkon në telefon një aplikacion që pretendon të parashikojë kohën kur një person do të vdesë, zbulon se ka vetëm tre ditë të mbetura për të jetuar. Me minutat që kalojnë dhe një figurë që e perndjek, ajo duhet të gjejë një mënyrë për të shpëtuar përpara se t'i mbarojë koha.rn

Regjia: Justin Decja

Skenari: Justin Decja

Aktore: Katharine Isabelle, Dolph Ziggler, Glenn Kane Jacobs, Josh Blacker

Kohezgjatja: 110 min

Kompania: Blitz film d.o.o