Terminator: Dark Fate

Aksion, Aventure, Fantazi
31 Tetor 2019
Terminator: Dark Fate
SË SHPEJTI

Sarah Connor dhe Grace, e modifikuar si robot duhet të mbrojnë një vajzë të re nga një Terminator i lëngshëm i modifikuar, nga e ardhmja.

Regjia: Tim Miller

Skenari: James Cameron, Charles H. Eglee

Aktore: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna

Kohezgjatja: 125 min

Kompania: MCF MKD