Midway

Aksion, Drame
7 Nëntor 2019
Midway
ORARALLKINEMA
2D
16:30
500
AGIMI

Historia e Betejës "Midway", e treguar nga drejtuesit dhe marinarët që luftuan në të.

Regjia: Roland Emmerich

Skenari: Wes Tooke

Aktore: Woody Harrelson, Luke Evans, Mandy Moore, Dennis Quaid, Nick Jonas

Kohezgjatja: 138 min

Kompania: Blitz film d.o.o