Ford v Ferrari

Aksion, Biografi, Dramë
14 Nëntor 2019
Ford v Ferrari
ORARALLKINEMA
2D
21:00
500
AGIMI

Dizenjuesi amerikan i makinave, Carroll Shelby dhe shoferi Ken Milen luftojnë me ndërhyrjet e korporatës, ligjet e fizikës dhe djajtë e tyre personalë për të ndërtuar një makinë revolucionare garash për Ford dhe sfidojnë Ferrarin në "24 House of Le Mans", në vitin 1966.rn

Regjia: James Mangold

Skenari: Jez Butterworth, John-Henry Butterworth

Aktore: Christian Bale, Matt Damon, Caitriona Balfe, Jon Bernthal

Kohezgjatja: 152 min

Kompania: MCF MKD