Frozen 2

Animacion, Aventure, Komedi
22 Nëntor 2019
Frozen 2
ORARALLKINEMA
3D
10:30
400
AGIMI
3D
17:00
500
AGIMI

Anna, Elsa, Kristoff dhe Olaf do të shkojnë thellë në pyll për të mësuar të vërtetën e misterit të lashtë të mbretërisë së tyre.rn

Regjia: Chris Buck, Jennifer Lee

Skenari: Kristen Anderson-Lopez

Aktore: Kristen Bell, Evan Rachel Wood, Jonathan Groff

Kohezgjatja: 103 min

Kompania: 2i Film d.o.o.