Star Wars: The Rise of Skywalker

Aventure, Aksion
20 Dhjetor 2019
Star Wars: The Rise of Skywalker
SË SHPEJTI

Të mbijetuarit nga "Resistanca" përballen dhe një herë me "Rendin e parë" në kapitullin e fundit të sagës së Skywalker.

Regjia: J.J. Abrams

Skenari: Chris Terrio, J.J. Abrams

Aktore: Daisy Ridley, Adam Driver, Mark Hamill, John Boyega, Oscar Isaac

Kohezgjatja: 155 min

Kompania: 2i Film d.o.o.