The Turning

Horror, Triller
30 Janar 2020
The Turning
SË SHPEJTI

Një kujdestare e re fëmijësh punësohet nga një burrë i cili ka marrë kujdestarinë prindërore të nipit dhe mbesës së tij, pas vdekjes së prindërve të tyre. Një version modern i novelës "The Turn of the Screw" nga Henry James.rn

Regjia: Floria Sigismondi

Skenari: Carey W. Hayes, Chad Hayes

Aktore: Mackenzie Davis, Finn Wolfhard, Brooklynn Prince, Joely Richardson

Kohezgjatja: 94 min

Kompania: Blitz film d.o.o