Like a Boss

Komedi
20 Shkurt 2020
Like a Boss
ORARALLKINEMA
2D
19:00
500
AGIMI

Dy shoqe me ideale shumë të ndryshme themelojnë së bashku një kompani bukurie. Njëra prej tyre është më praktike, ndërsa tjetra kërkon të sigurojë pasurinë e jetës dhe të ketë një stil luksoz jetese.

Regjia: Miguel Arteta

Skenari: Sam Pitman, Adam Cole-Kelly

Aktore: Salma Hayek, Rose Byrne, Tiffany Haddish

Kohezgjatja: 83 min

Kompania: CONSTANTIN FILM MKD DOOEL Skopje