I Still Believe

Dramë, Muzikfilm, Romancë
26 Mars 2020
I Still Believe
SË SHPEJTI

Historia e vërtetë e jetës së yllit muzikor Jeremy Camp dhe rrugëtimit të tij në dashuri e humbje të saj.

Regjia: Andrew Erwin, Jon Erwin

Skenari: Jon Erwin, Jon Gunn

Aktore: K.J. Apa, Britt Robertson, Melissa Roxburgh, Shania Twain

Kohezgjatja: 110 min

Kompania: Blitz film d.o.o