Assassin's Creed

Aksion, Aventure, Fantazi
29 Dhjetor 2016
Assassin's Creed
SË SHPEJTI

Bazuar në një lojë elektronike popullore me të njëjtin emër filmi flet për kriminelin Callum Lynch i cili shpëtohet nga ekzekutimi nga Abstergo Industries, që është mishërimi modern i organizatës Templar Order.  Ai detyrohet të marrë pjesë në Projektin “Animus”  dhe të clirojë mendimet e paraardhësit të tij Aguilar de Nerha, në shekullin e XV në Spanjë. Përmes këtyre kujtimeve zbulon se është pasardhës i shoqërisë Assassins dhe fiton njohuri të pabesueshme dhe aftësi që e ndihmojnë të përballet me armiqtë e fuqishëm të Assassins.

Regjia: Justin Kurzel

Skenari: Michael Lesslie

Aktore: Marion Cotillard, Michael Fassbender, Essie Davis

Kohezgjatja: 120 min

Kompania: New Regency Pictures